Home

ETC-Teknik-logo

AUTOMATION OG SERVICE TIL INDUSTRIEN

 

etcas logo

 

 

 

 

 

 

  Vi har en stor nyhed

   - vi er blevet meget større 

Markedet for automation og styring er i rivende udvikling. Nogle fagfolk siger, at vi endnu kun har set begyndelsen af det. Det mener vi også, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere virksomheder får gavn og glæde af automatiserede processer og anlæg. Industri 4.0 og alt hvad der følger med.

En anden trend er, at virksomheder og organisationer integrerer og samarbejder på nye måder. På tværs af teknologier, kulturer og geografi.

Vores iagtagelser af marked og perspektiv, fortæller os, at det i stigende grad handler om vidensdeling og samarbejde. At bygge videre på det, vi ved og kan. Med vores kunder og med hinanden.

Derfor har vi valgt, at blive en større organisation. Med endnu mere viden. Mere tid til fokusering. Mere power til større projekter. Og endnu mere service - af den høje slags.

Fusionen mellem SAAP Engineering A/S og ETC Teknik A/S er derfor en realitet. To virksomheder, der allerede kender og  supplerer hinanden godt.

Nu hedder vi

Etcas Automation. Adding life to machines.

Vi glæder os til at fortælle dig mere, når vi ses.

rsz etcas

Sammen mod nye mål.

Etcas Automation har Steen Aalbæk Pedersen (tv) som adm. direktør, og som teknisk direktør Svend Olesen der vil stå for projektflow og vidensudvikling.


ETC Teknik A/S                                                          


Vi leverer automation og service til industri, vandværk og miljø

ETC Teknik A/S er en ingeniør- og servicevirksomhed. Vi udvikler og tilbyder automationsløsninger indenfor styring, regulering og overvågning - SRO. Det er styringer til maskiner, maskinanlæg og procesanlæg.
Vi er 25 ingeniører, teknikere og industrielektrikere.

Brede kompetencer

Vi håndterer opgaver fra mindre servicejobs til større integrerede opgaver med PLC, SCADA, dataopsamling og mere komplekse løsninger som ordrebaseret produktionsstyring.

Hos ETC Teknik A/S udfører vi alt fra projektering, dokumentation, tavlebygning, programmering og installation til indkøring, aflevering og service.


ETC Teknik A/S løser projekt- og styringsopgaver for vore kunder i Danmark og i den øvrige verden.

Hos ETC Teknik A/S har vi særlige kompetencer inden for Energi & Miljø, hvor vi typisk leverer automationsløsninger til brænder- og kedelanlæg, vandforsyninger og spildevandsanlæg - samt inden for Levnedsmiddelindustrien hvor kunderne findes blandt slagterier, mejerier og tapperier

 

 

Projekt

rsz 1projektmde

Effektive automationsløsninger >>

SRO-anlæg · PLC-styring · Tavler · Elinstallationer

Software

Software2

Struktureret programmering >>

PLC · SCADA · Dataopsamling · Kommunikation

Service

rsz serviceny

Oppetid - døgnet rundt >>

Døgnvagt · Vedligeholdelse · Opgradering · Energioptimering