Home

ETC-Teknik-logo

AUTOMATION OG SERVICE TIL INDUSTRIEN

 

etcas logo

 

 

 

 

 

 

  Vi har en stor nyhed

   - vi er blevet meget større 

Markedet for automation og styring er i rivende udvikling. Nogle fagfolk siger, at vi endnu kun har set begyndelsen af det. Det mener vi også, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere virksomheder får gavn og glæde af automatiserede processer og anlæg. Industri 4.0 og alt hvad der følger med.

En anden trend er, at virksomheder og organisationer integrerer og samarbejder på nye måder. På tværs af teknologier, kulturer og geografi.

Vores iagtagelser af marked og perspektiv, fortæller os, at det i stigende grad handler om vidensdeling og samarbejde. At bygge videre på det, vi ved og kan. Med vores kunder og med hinanden.

Derfor har vi valgt, at blive en større organisation. Med endnu mere viden. Mere tid til fokusering. Mere power til større projekter. Og endnu mere service - af den høje slags.

Fusionen mellem SAAP Engineering A/S og ETC Teknik A/S er derfor en realitet. To virksomheder, der allerede kender og  supplerer hinanden godt.

Nu hedder vi

Etcas Automation. Adding life to machines.

Vi glæder os til at fortælle dig mere, når vi ses.

rsz etcas

Sammen mod nye mål.

Etcas Automation har Steen Aalbæk Pedersen (tv) som adm. direktør, og som teknisk direktør Svend Olesen der vil stå for projektflow og vidensudvikling.

Samarbejdspartner for vandforsyning & spildevand


Konsekvent fokus på kvalitet, design og funktionalitet har været grundlaget for, at vi siden 1994 med succes har bygget mere end 300 pumpestyringer til efterhånden halvdelen af landets kommunale renseanlæg.
 

Nedenstående er et eksempel på vores arbejde:              

SK Forsyning A/S     

Slagelse Renseanlæg

I forbindelse med udvidelse af den biologiske kapacitet på Slagelse Renseanlæg, har ETC Teknik A/S i samarbejde med Krüger A/S udført el-entreprise på anlægget.

Kapacitetsudvidelsen er sket ved hjælp af et Envidan ARP-anlæg med fire 90kW kapsel-blæsere og hertil har ETC Teknik A/S leveret alle tavler til fordeling, overordnet styring, maskinanlæg, bygningsinstallationer og lokal-betjening samt netværkstavler til øvrige anlægsdele.

Til alle anlæggets maskiner og procesudstyr er der lavet installation med nye rustfrie føringsveje på bassiner og broer. Endvidere har vi leveret procesudstyr så som flowmålere, niveaumålere, temperatur- og trykfølere samt niveauvipper og elektrodefølere.

En del af anlæggets motorer er drevet af statiske frekvensomformere, som ligeledes er leveret og monteret af ETC Teknik A/S.

Alle tavler og lokalbetjeningsskabe er fremstillet på vort eget tavleværksted.

Alle installationer med tilhørende føringsveje er udført af ETC Teknik´s montører. Endvidere er der udført belysning i bygninger samt udendørs belysning på anlægget.Vores supervisor har deltaget i idriftsættelsen af anlægget, som er forestået af Krüger A/S.

 

  • sk
  • sk
  • sk
  • sk
  • sk

 

Øvrige udvalgte referencer:

Pumpestationer


Varde
Leveret pumpestyringer i terrænskabe med Grundfos Moduler Control til styring af dykkede pumper.

Brønderslev
Leveret og installeret pumpestyringer med Ørum & Jensen PS416 til styring af tørtopstillede pumper.

Haderslev
Leveret pumpestyringer i terrænskabe med Grundfos Modular Control til styring af dykkede pumper.

Hvide Sande
Leveret pumpestyringer i terrænskab med Ørum & Jensen PS416 til styring af dykkede pumper.

FL. Schmidt, Aalborg

Leveret pumpestyringer med MJK Connect til styring af tørtopstillede pumper.
 

Renseanlæg


Aabenraa
Udskiftet Mitsubishi PLCere type A2S på renseanlægget til Mitsubishi type Q02H incl. opgradcering af PLC-programmer. Se case.

Fredericia
El-installation for slambehandling.

Haderslev
Software til pumpestation med 3 pumper. Anvendt Mitsubishi PLC type FX.

Brejning
Leveret, projekteret og produceret effekttavler, motortavler, PLC-styringer og el-installationer komplet til nyt  centralrenseanlæg. Anvendt Omron PLC type 31-E.

Arla Food, Esbjerg
Opgraderet PLC på rensningsanlæg fra Siemens PLC type S5 til Siemens PLC type S7.

Projekt

rsz 1projektmde

Effektive automationsløsninger >>

SRO-anlæg · PLC-styring · Tavler · Elinstallationer

Software

Software2

Struktureret programmering >>

PLC · SCADA · Dataopsamling · Kommunikation

Service

rsz serviceny

Oppetid - døgnet rundt >>

Døgnvagt · Vedligeholdelse · Opgradering · Energioptimering